Wednesday, October 21, 2009

ketatt giler



bayangkan kalau dapat main mase awek ni pakai camtu.gesel kuat2 mesti banyak pancut


5 comments:

Anonymous said...

bro gambar tang buah dada la best...kasi up lg....stim aku tgk.....ape2 pun nice job....teruskan lg aku menunggu update terbaru...

Anonymous said...

Ni kalau kain satin plain kilat ni mesti lagi best, memang satin licin padan sangat dengan baju kebaya pendek camni. Bro, ada tak picture awek bontot kebaya kain satin???

Anonymous said...

kebaya ketat pun stim jugak tengok. ade sorang cikgu aku pakai macam ni jugak time sekolah dulu. time dia jalan aku amek port belakang dia, kadang nampak gak coli wane ape dia pakai sebab baju dia jarang. bila naik tangga je memang rapat la bontot dia dengan muka aku, time tu jugak lah fap fap fap.

Anonymous said...

Bro, this blog need some updates

Anonymous said...

Kalo korang nak lagi best, add aku kt facebook. Macam2 ada, dr bontot sampai kain. Tak kira melayu,cina,india,negro,arab,indon. Sumer ada. Add aku kt facebook. Kryll Kryptonite.