Tuesday, June 24, 2008

besarnye bontot akak ni


16 comments:

Anonymous said...

Perggghhh!!! Nie klu dapat gilir2 akak nie dgn suami die...mau meraung nikmat!

FB: mamatrimau

Mr. X said...

Body sebijik macam Azila. Bayangkan body macam ni pakai kebaya singkat merah, kain ketat hitam dan tudung satin putih. Tak akan aku lupa saat-saat pertama kali aku menikmati tubuhnya dulu. Anak-anaknya di rumah bersama ibunya yang tinggal di rumah sebelah, suaminya keluar bawa teksi tetapi Azila di hotel bersetubuh bersama ku dengan kebaya ketat itu. Dari berpakaian hingga yang tinggal hanyalah tudung dan cermin matanya. Sewaktu dia berkebaya satin berwarna gold, tak sempat kami ke hotel kerana terlalu ghairah. Bontot besarnya yang tonggek buat aku tak tahan bila sendat dengan kainnya yang licin. Bergoyang Avanza kuningnya bila aku henjut bontotnya hingga penuh berisi air mani ku. Kalau tak sebab anak-anak, dah lama Azila minta cerai dari lakinya dan jadi bini aku.

Anonymous said...

hehehe...baik punya skodeng

[URL=http://www.imagebam.com/image/015eb1190289062][IMG]http://thumbnails38.imagebam.com/19029/015eb1190289062.jpg[/IMG][/URL]



http://www.imagebam.com/image/015eb1190289062

Anonymous said...

main bontot haram, . . . . menyerupai kaum nabi Lut. . . . . .

Jacorp said...

sebijik mcm bontot Rohanah. besar & tonggek. dulu suka pakai baju kurung uniform biru tua dia yg ketat sampai nampak jelas tonggek bontot berlemak dia. bergegar bontot empuk dia bila aku tepuk. aku suka ramas-ramas bontot dia dan gesel batang aku sampai terpancut dalam seluar. last day aku keje sana dpt gak celup batang aku dlm body berlemak Rohanah. mendoggie dlm stor office. air dia melimpah byk gila. aku tarik keluar & pancut kat muka dia yg mcm anak mami tu. sedap pancut mani kat muka dia yg cantik bertudung. ari tu nampak dia dah tak pakai lagi baju kurung uniform ketat jadi nampak lagi gemuk la body dia yg berlemak tu. pastu aku nampak ada kesan basah kat bontot. dia skandal dgn org lain kot. entahlah...

Anonymous said...

sebijik cam bontot mak aku

Anonymous said...

umo bp mak ko tu

Anonymous said...

47. kalau tgk mak aku pakai kain batik dgn tshirt ketat mmg meleleh tgk bontot dia. kalau keluar rumah dia suka pakai skirt panjang yg sendat kat bontot. nampak bulat je bontot dia. tapi aku lebih suka dia pakai baju kurung satin sendat dan kebaya ketat.

Anonymous said...

sedap ke bontot mak kau

Anonymous said...

ngko ni org yg sama ker dgn komen dlm entri pancut kat bontot tu???

Anonymous said...

Sedap gila kalau nak banding dgn pepek dia.

Iye sama

Anonymous said...

Nk gmbar mak lu bro.

rinur Nur said...

bontot mak aku lawa lg

Anonymous said...

Ko da try ke jubo mak ko..cerita la sikit..

Anonymous said...

Sapa nak tahu cerita aq skodeng mak aku,add wechat aq merah_puteh..tp mak dia mesti hot la kalu nk tau..

aku dan kau said...

Mcm ni punye besar mau kering air mani